Κυριακή 5 Απριλίου 2009

Μια αξέχαστη βραδιά!!!

Επειδή για μας Χορωδία δεν είναι μόνο μουσική και τραγούδι αλλά καλή παρέα και αγαπημένα πρόσωπα, το ρίξαμε πάλι έξω την Παρασκευή, στις Μυροβολιές αυτή τη φορά.
Λίγο οι αδερφοί Κατσά..νοι με τη μουσική τους, λίγο το κρασάκι και η ρακή, περάσαμε φίνα τόσο εμείς όσο και οι υπόλοιποι θαμώνες. Οι ιδιοκτήτες μας περιμένουν ξανά, είπαν, την ερχόμενη βδομάδα. Εσείς που δεν ήσασταν εκεί πάρτε μια γεύση μονο από τις φωτογραφίες, γιατί για κάποιο λόγο το σύστημα δεν ολοκληρώνει την ανάρτηση του βίντεο (σνιφ!).

Κι όμως τα κατάφερα, από το άλλο μονοπάτι! Δείτε το βιντεάκι που μου έσπασε τα νεύρα στη διεύθυνση:









10 σχόλια:

  1. ἄντε μιά γκρίζα διαφήμιση παρακαλῶ!
    ἄντε, τή μάρκα τοῦ πούρου καί γρήγορα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Προσυπογράφω ότι έγινε μεγάλο νταβαντούρι με τόσες καλλίφωνες κυρίες μαζεμένες. Είχαμε και ακροατήριο, καθώς αρκετές φορές σολάραμε, με τη υποστήριξη βέβαια των καλών μουσικών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όντως έγινε μεγάλο νταβαντούρι και στο τσακίρ κέφι είχαμε έρθει πολύ πριν φτάσει στο τραπέζι η "ψημένη ρακή". Για να μη σχολιάσω τα απροσδόκητα: η αγαπημένη μας praline απεδείχθει θεριακλού, μια και τσάκισε ένα ολόκληρο πούρο μόνη της!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Επειδή διαπιστώνω ότι με έχετε παρεξηγήσει, δηλώνω ότι την επόμενη φορά θα πάρω και το μικρόφωνο. Περιμένω παραγγελιές για να αρχίσω πρόβες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ουλαλα!!! Ηταν να μη γίνει η αρχή!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Το υπόσχομαι! Την επόμενη εβδομάδα θα είμαι κι εγώ εκεί... Μπράβο σας παιδιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ναι, πραλινάκι, βλέπεις κι εσύ ότι τόσος καλός κόσμος μέχρι τώρα σε θεωρούσε φλωράκι. Καιρός να δείξεις την αληθινή δύναμη που κρύβεις μέσα σου!

    Βαλίτσα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Λυπάμαι που δεν ήμουν μαζί σας κορίτσια.Είναι γνωστό το πόσο ωραία περνάμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αναγνώστες